Buitenlust

Wegens de sluiting van Brasserie Buitenlust is dit karakteristieke pand met het omliggende terrein vrijgekomen voor herontwikkeling.

Het voormalige parkeerterrein van de brasserie maakt plaats voor elf nieuwbouwwoningen. Naast het bestaande pand van Buitenlust aan de hoofdstraat wordt een vrijstaande woning gerealiseerd. Het achterliggende terrein wordt aangesloten op de Klompenmakerslaan en maakt plaats voor tien twee-onder-een-kapwoningen. Vier van deze twee-onder-een-kapwoningen zijn levensloopbestendig met slaap- en badkamer op de begane grond. De andere zes tweekappers zijn gezinswoningen die optioneel uitgerust kunnen worden met slaap- en badkamer op de begane grond.

Het bestaande pand is herbestemd en verbouwd tot een ‘Herbergier’. Een Herbergier is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie. De bewoners en zorgverleners wonen er op een zo gewoon mogelijke manier met elkaar samen.

Meld u aan als belangstellende

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van één of meerdere projecten in Voorthuizen? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

 

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.